Kotihuoltoneuvoja

JOTTA KYNTESI PYSYISIVÄT KAUNIINA 

* Käytä kynsinauhaöljyä päivittäin. Jos kynttä ympäröivä iho eivät ole kunnossa, se voi vaikuttaa myös kynnen terveeseen kasvuun. Älä nypi äläkä pure ihoa, vaan hoida sitä. Säilytä kynsinauhaöljyä esimerkiksi yöpöydällä näkyvillä, niin muistat myös käyttää sitä. Muista myös laittaa tippa öljyä rakennekynsien alle.

* Rakennekynsien alle kerääntyy helposti likaa. Muista tarkistaa ja pestä kynnenalukset päivittäin. Huolehdi hyvin käsihygieniasta ja suosi käsienpesuaineita, jotka eivät kuivata ihoa ja joissa on hellävaraisesti peseviä ainesosia. Käytä päivittäin ravitsevaa käsivoidetta, näin myös iho pysyy kimmoisana.

* Hyvästä hoidosta huolimatta jo pelkästään vuodenaikojen vaihtelusta iho kuivuu ja karheutuu, sekä kynnet ovat koetuksella. Käsikuorinta poistaa kynsien pinnalta ja alta lian ja tekee ihosta pehmeän. Käsien iho kestää kuorintaa hyvin, joten myös vartalokuorinnat sopivat käsille mainiosti.

* Mikäli haluat lakata kynsilakalla rakenteen päälle, voit lakata kynsiä normaalisti, mutta poista kynsilakka ennen huoltoon saapumista. Suosi kuiville kynsille tarkoitettuja, asetonittomia ja hoitavia lakanpoistoaineita. Asetoni saattaa sulattaa rakennekynsimassaa ja poistaa kiiltoa.

* Älä käytä kynsiliimaa! Mikäli kynsi menee rikki, niin varaathan korjausajan. Liimattu kynsi kerää kosteutta ja likaa ja voi lopuksi aiheuttaa kynnessä pahan bakteeritulehduksen.

* Kynnen katketessa voit ensiapuna lyhentää ja muotoilla itse kynttä käyttäen paperiviilaa. Kuitenkin on suotavaa, että muutoin kynsien lyhentäminen tapahtuu aina huollon yhteydessä.

* Vältä rajuja lämpötilan muutoksia ensimmäisen 24h sisällä, kuten sauna tai palju. Esim. akryylikynsimassan kovettuminen jatkuu vielä siinä ajassa ja lämpötilan muutos voi aiheuttaa ei -toivottuja tuloksia.

* Pidä suojakäsineitä, kun tiskaat käsin, teet puutarhatöitä tai käsittelet vahvoja kemikaaleja siivouksessa tai remontoinnissa. Vahvat kodinpuhdistusaineet voivat vaikuttaa pinnan kiiltoon, joten valitse hellävaraisia tuotteita.  Muuttokuormien käsittelyssä ja remontoinnissa käytä vahvempia suojakäsineitä. Älä käytä kynsiä työkaluina!

* Huomioithan että luonnonkynsi kasvaa rakennekynnen alla normaalisti ja rakennekynsimassa siirtyy sen mukaan jättäen kynsinauha alueelle kasvurajan. Normaalin kasvun mukaan myös kynnen design ja koristelu siirtyy ”ylemmäs”.

* Varaathan uuden huoltoajan kynsillesi jo hyvissä ajoin, mielellään jo edellisen käyntisi yhteydessä. Huollon tarkoitus on ylläpitää kauniita kynsiä.

* Huoltoaika vaihtelee aina asiakkaan luonnonkynnen kasvunopeudesta sekä elämäntavoista riippuen. Keskimääräinen huoltoaika kynsipalveluille on 3–4 viikon välein. Kynsienpureskelijoille ensimmäinen huolto tapahtuu aina 1–2 viikon kuluessa ensimmäisestä käyntikerrasta. 

* Mikäli huoltoväli ylittää 5 viikkoa, tai varaat ajan muualla tehtyihin/huollettuihin kynsiin, varaathan ohjeistetun ajan ajanvarausjärjestelmästämme tai puhelimitse.

* Mikäli et halua jatkaa kynsihuoltoja, varaathan ajan kynsien poistoon, jotta kyntesi säilyvät ehyinä. Ylikasvaneet ja/tai rikkinäiset vahvistukset/rakennekynnet altistavat infektioille, tapaturmille ja luonnonkynsien rikkoutumiselle.

* Sähköinen ajanvarausjärjestelmämme palvelee sinua vuorokaudenajasta riippumatta ympäri vuoden. Palvelunkuvaukset auttavat helpottamaan varausvalintaasi ja lisäpalveluilla täydennät valitsemaasi palvelua.

kotihuolto-aetznailzz

Nettiajanvaraus