Koulutukset

aetznailzz-koulutukset-1

Mosaic kouluttajatiimi Riihimäellä järjestää erilaisia koulutuksia Mosaic-tuotesarjalla. Kouluttajana toimivat Aet Kase-Ahtiainen, International Mosaic Educator sekä Kady Ehavald ja Kirsi Karvinen, Mosaic Creative educators.

Mosaic- peruskoulutukset perustuu Tallinnan pääkonttorin koulutuksiin ja ovat hyväksytty Mosaic-sarjan luojan ja pääkouluttajan Olesja Nikolenkon puolesta. Koulutuksia järjestämme joustavasti kysynnän mukaan. 

Allaolevat hinnat ja ohjelmat on voimassa Riihimäen koulutuskeskuksessa. Peruskoulutuksien ryhmäkoot ovat 2-4 ja koristelukoulutuksissa 3-8. Koulutuksista ole yhteydessä sähköpostilla aet@mosaic-ns.fi.

Mosaic Basic -peruskoulutus valmistaa sinusta vankan ammattilaisen ja Premium hio oppilaan taidot huipputasolle. Koulutus sisältää paljon harjoittelua ja vaatii oppilaalta sitoutumista.

Koulutuksen sisältö perustuu uuden koulun oppeihin. Kynsien muotoilussa käytämme vain muotteja, ei enää muovisia tippejä. Muotoilussa keskitymme siihen että muotoillaan jo siveltimellä ja rakennemassalla, ei niinkään enää viilalla. Valmiit kynnet näyttää luonnollisesta ja vaikuttavat kevyeltä eikä raskailta. Kynnet tehdään aina huolellisesti ilman oikomista.

Koulutuksen aikana käytämme vain Mosaic Nail Systems tuotteita. Mosaic on ammattilaisille tarkoitettu tuotesarja. Sarja on kehitetty Olesja Nikolenkon vankalla kokemuksella sekä ammattitaidolla. Kaikki tuotteet ovat monipuolisesti testattuja ennen lanseerausta monen kynsiammattilaisen toimesta. 

Mosaic -tuotesarjan ainutlaatuisuus on palapelimainen harmonia hyvää laatua, edullista hintaa, helppoa työstettävyyttä, ergonomisia pakkauksia ja kaikkien tuotteiden mahtavaa yhteensopivuutta. Mosaic-sarjan avulla pääset hyödyntämään oma luovuuttasi, luot upeita rakennekynsiä ja koristeluja vähemmällä ajalla sekä pienemmillä kustannuksilla.

Sarjan tuotevalikoima täydentyy koko ajan ja uusia mielenkiintoisia tuotteita kehitetään ja lanseerataan. Sarja keskittyy tuotekehityksessä alan ammattilaisten toivomuksiin ja sarjan valikoimassa on juuri sellaisia tuotteita joita meillä ammattilaisilla olisi helppo ja miellyttävä käyttää jokapäiväisessä työarjessamme. Mosaicin tuotekehityksessä kuunnellaan siis juuri teitä ja painotetaan salonkityötä!

Koko koulutuksen jakson oppilaalla on tukena kouluttajan ja kouluttajatiimi sekä Mosaic oppilastiimin valtakunnallinen ryhmä. Koulutuksen aikaisesta yhteydenpidosta on vastuussa oppilas. Myös koulutuksen jälkeen tuki jatkuu ja taitoja on mahdollista hioa vielä lisäkoulutuksilla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Close Menu
×
×

Cart