Tuotteet

AetzNailzz tuotteet

Parhaat mahdolliset tuotteet takaavat laadukkaan lopputuloksen kaikissa töissämme.

Käytössämme olevat sarjat: Mosaic Professionails, CND, Famous Names, Light Elegance, Joik, P’URE Papayacare .

Mosaic Professionails

Mosaic on ammattilaisille tarkoitettu tuotesarja. Sarja on kehitetty Olesja Nikolenkon vankalla kokemuksella sekä ammattitaidolla. Kaikki tuotteet ovat monipuolisesti testattuja ennen lanseerausta monen kynsiammattilaisen toimesta. Sarjan tuotevalikoima täydentyy koko ajan ja uusia mielenkiintoisia tuotteita kehitetään ja lanseerataan. Sarja keskittyy tuotekehityksessä alan ammattilaisten toivomuksiin ja sarjan valikoimassa on juuri sellaisia tuotteita joita meillä ammattilaisilla olisi helppo ja miellyttävä käyttää jokapäiväisessä työarjessamme. Mosaicin tuotekehityksessä kuunnellaan siis juuri teitä ja painotetaan salonkityötä!

Mosaic -tuotesarjan ainutlaatuisuus on palapelimainen harmonia hyvää laatua, edullista hintaa, helppoa työstettävyyttä, ergonomisia pakkauksia ja kaikkien tuotteiden mahtavaa yhteensopivuutta. Mosaic-sarjan avulla pääset hyödyntämään oma luovuuttasi, luot upeita rakennekynsiä ja koristeluja vähemmällä ajalla sekä pienemmillä kustannuksilla.

Mosaic Professionails tuotteet
CND tuotteet
CND logo

CND™ on maailman suurin ammattilaisille suunnattujen kynsi-, käsi- ja jalkahoitotuotteiden valmistaja ja ammattilaisille suunnattujen koulutusten tarjoaja. CND™ tunnetaan innovatiivisista ja laadukkaista tuotteista.

Liquid & Powder, kansankielellä akryyli, oli CND™:n ensimmäinen rakennekynsimenetelmä. Tämä on materiaalisi silloin, kun haluat muotoilla erittäin vahvoja kynsiä. CND™:n akryyli sisältää kehittynyttä teknologiaa, joka mahdollistaa kestävien ja vahvojen rakennekynsien muotoilun niin, että kynnet näyttävät luonnollisen ohuilta. Akryyli on ihanteellinen materiaali pureskelluille ja hankalan muotoisille kynsille sekä kynsille joista haluat muotoilla erityisen pitkät ja sirot.

CND™-akryyli ei sisällä kovia akrylaatteja, formaldehydiä, glutaraldehydiä tai HEMAa.

Ehkäise kynsien vaurioita kuten liuskoittumista, katkeilua ja värjäytymiä CND SolarOil™ -hoitoöljyllä. Palkittu hoitoöljy hoitaa ja vahvistaa kynsiä ja auttaa niitä kestämään arkisen rasituksen. Jojoba- ja manteliöljy kosteuttavat, riisinalkioöljy pehmentää ja E-vitamiini korjaa. Kynsistä tulee joustavat ja kauniit ja kynsinauhat pysyvät pehmeinä.

Famous Names logo

Famous Names LLC:n lanseeraama ja patentoima IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

AetzNailzz IBX System
Light Elegance tuotteet
Light Elegance logo

Light Elegance™ on ammattilaisten suosikki. Se on laadukas tuotesarja, jonka kehitti kemisti Jim McConnell ja sarja on tunnettu siitä, että se elää ammattilaisten mukana. Brändin erinomaisuus erottuu nimenomaan
laboratoriossa, sillä Light Elegance™ keskittyy tuotekemiaan erittäin suurella intohimolla.

Light Elegance™ kehittyy jatkuvasti kohti parempaa ja nopeampaa työskentelytapaa ja seuraa tarkasti esimerkiksi viimeisimpiä väritrendejä. Light Elegance™ tarjoaa kaiken, mitä kynsiammattilainen tarvitsee.

JOIK on Viron vanhin ja tunnetuin luonnonkosmetiikan sarja ja se hurmaa kosmetiikan ystävät herkullisilla tuoksuillaan, laadukkailla raaka-aineillaan ja pohjoismaisella puhtaudellaan. Yritys sai alkunsa vuonna 2005, kun ensimmäisten soijavaha-kynttilöiden valmistus aloitettiin. Suuren suosion saavuttaneiden soijakynttilöiden inspiroimana yritys alkoi valmistaa luonnonkosmetiikkaa.

JOIKille tärkeintä on raaka-aineiden korkea laatu, hurmaavat tuoksut, minimalistinen ulkonäkö ja kauniit pakkaukset. Tähän kiteytyykin hyvin brändin slogan: ”Natural Luxury”.

 

JOIK tuotteet

P’URE Papayacare ”all you need ”–monitoimivoiteet sopivat kaikille. Ne kosteuttavat kuivaa ja vahingoittunutta ihoa, häivyttävät raskausarpia sekä vähentävät punoitusta ja ihoärsytystä. Sarjan tähtiainesosa fermentoitu luomupapaija ja muut luonnon parhaimmat superkosteuttajat (sheavoi, makadamia) elvyttävät, pehmentävät ja suojaavat ihoa.

P’URE Papaya Care on NaTrue -serftifioitua kosmetiikkaa. Ei parabeenejä, -mineraaliöljyjä, alkoholia, hajusteita, kemikaaleja, sulfaatteja, vettä tai väriaineita!

Papaija sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja entsyymejä, kuten papaiinia, joka tukee tehokkaasti ihon omaa uudistumisprosessia. Enstyymit kuorivat hellävaraisesti ja auttavat ihoa uudistumaan ja säilyttämään kosteutensa. Papaija on perinteinen hoitotuote haavoihin, kuivaan ihoon ja ötököiden puremiin. Ravintoaineiden säilyttämiseksi ja tuotteiden hellävaraisuuden varmistamiseksi papaija on fermentoitu. P’URE Papayacare tuotteissa käytettävä geenimuuntelematon papaija luomuviljellään Australian Queenslandin trooppisilla alueilla. Kaikki ravintorikkaan papaijan osat käytetään tuotteisiin, joten mitään ei mene hukkaan.

Verkkokauppa ammattilaisille