Palvelut

Palveluihimme kuuluu  rakennekynnet, sormien ja varpaiden kynsien geelilakkaukset, IBX System -hoidot sekä ripsienpidennykset. Palvelemme studiollamme Riihimäen keskustassa.

  • Hinnasto voimassa 1.1.2019 alkaen
  • Hoitojen yhdistämisessä, sarjahoidoissa ja jatkohoidoissa (IBX) -10%. Voimassa kaikissa hoidoissa
  • Klo 18 jälkeisiin varauksiin hinnanlisäys +15%
  • Muut työt 10€ / 15 min työajan ja materiaalien mukaan
  • Huom! Emme tee kynsiä tai ripsienpidennyksiä alle 18-vuotiaille
  • Tutustu myös varausehtoihin

Rakennekynnet

Käytämme rakennekynsissä Mosaic Nail Systems ja Light Elegance -tuotteita. Sarjojen tuotteet ovat korkealaatuisia ja erittäin kestävät arkikäytössä.

Rakennekynnet teemme ammattitaidolla joko geelillä tai akryylillä käyttäen muotteja.

Rakennekynsiin annamme laatutakuun. Laatutakuun edellyksenä on että asiakas noudattaa kotihuoltoneuvoja. Emme kuitenkaan anna takuuta luonnolliseen kulumiseen, yksittäisten kristallien irtomiseen, tapaturmiin tai jos kynnet rikkoutuu asiakkaan omasta käytöstä johtuen.

Suosittelemme huoltoväliksi 3-4 viikkoa. Yli viiden viikon huollot tai jos kynsistä puuttuu 50% veloitamme hinnaston mukaisesti uusien kynsien hinnan. Ilmoita puuttuvista kynsistä ajanvarauksen yhteydessä. Jos varaat ajan online ajanvarauksesta, varaa silloin aika uusiin kynsiin.

mosaic4

Oman kynnen vahvistukset

Geelilakkauksella

Käytämme geelilakkauksissa CND Shellac ja Mosaic Professionails tuotteita. Geelilakkaus muistuttaa perinteistä kynsien lakkaamista. Kynnet lakataan pohjageelillä, 1-3 värikerrosta ja kiiltogeelillä. Suosittelemme geelilakkauksen uusimista 2-3 viikon välein.

mosaic3

Manikyyrigeelillä

Oman kynnen vahvistus lisäämättä kynsiin pituutta, ohuella, pehmeällä joustavalla manikyyrigeelikerroksella. Tämä vahvistus on vahvempi kuin geelilakkaus mutta ohuempi ja joustavampi kuin rakennekynnet.
Rakennegeelillä vahvistukset veloitetaan rakennekynsihuollon hinnaston mukaisesti.

IBX-hoito

Famous Names LLC:n lanseeraama ja patentoima IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen. Kerromme mielellämme lisää!

AetzNailzz IBX System

Nettiajanvaraus

Close Menu
×
×

Cart